Casa Rosalie is een vakantiehuisje dat geschikt is voor max 4 personen.

Tot rust komen, ontspannen en heerlijk genieten: kortom alles voor een zorgeloze tijd. Zalig genieten samen met vrienden of familie.

Het huisje ligt op 3 km van de markt en het station.  Enkele fietsen staan ter beschikking voor korte afstanden.  Casa Rosalie is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan mooie steden als Sint-Niklaas, Gent, Brugge,...

Op de Markt en daarbuiten telt Lokeren veel leuke en gezellige restaurants en cafeetjes.  Supermarkten vind je al op 2 km afstand van Casa Rosalie.

Casa Rosalie wordt verhuurd op weekbasis met wisseldag op zaterdag.  In het laagseizoen kan u een aanvraag doen voor een verblijf van minder dan 7 dagen, met een minimum van 3 nachten.  

Aankomst in dit huisje is vanaf 16u, vertrek 10u.  Samen wordt er op voorhand een uur van aankomt doorgegeven zodanig dat er iemand aanwezig is bij aankomst.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.  Er kan een babybedje bijgezet worden.

Er is gratis WIFI aanwezig.

In de garage is er een strijkplank en strijkijzer voorzien alsook een kleine diepvries.  Een droogkast is eveneens aanwezig.  Basiskuisproducten zijn ook aanwezig.

Een waarborg van 300 euro is vereist.

Ons huis is vergund: logiesdecreetnummer: 388023

Heb u nog vragen, gebruik dan het onderstaand contactformulier.

 


 
 
 
 
 


Contactgegevens:

annemie.de.cock@telenet.be

(+32) 0496.845.745

Adres Casa Rosalie:   Heilige Geestmolenstraat 150-9160 Lokeren